Дослідження характеру інноваційних змін на підприємстві - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2011)
Життєвий цикл розвитку підприємства потрібно розглядати як послідовність фаз, які в своїй сукупності складають весь період еволюційного розвитку підприємства.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; негентропія; кафедра економіки праці та менеджменту