Методи формування ефективних керувальних дій в системах автоматизації технологічних об’єктів - Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2018)
В доповіді наводяться матеріали, які отримані в процесі виконання НДР, присвячених комплексному підходу до автоматизації технологічних об’єктів з урахуванням їх призначення та особливостей задач керування. Сформовані підходи, орієнтовані на забезпечення показників ресурсо- та енергоефективності функціонування технологічних об’єктів з урахуванням множини їхніх станів функціонування.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; технологічні об’єкти; комплекси; сучасна теорія керування; ефективність систем