Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2019-05-282019-05-282019Гуралевич, А. Я. Моніторинг ринку делікатесної м’ясної продукції / А. Я. Гуралевич, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VIII Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня, 2019 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2019. – С. 123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29378В основу корисної моделі поставлена задача проведення досліджень повномірного загального аналізу ринку делікатесної групи м’ясних продуктів, що дозволило спостерігати певну позитивну тенденцію впродовж останніх років та спрогнозувати можливі торгівельно-економічні та соціальні зміни. The basis of the useful model is the task of conducting studies of a comprehensive general analysis of the market of a delicacy group of meat products, which allowed to observe a certain positive tendency in recent years and to predict possible trade-economic and social changes.uk-UKделікатесна м’ясна продукціяаналіз ринку делікатесної м’ясної продукціїковбасні виробиварено-копчені, копчено-запечені, сирокопчені і сиров'ялені м'ясні делікатесні виробиdelicacy of meat productsanalysis of the market of delicatessen meat productssausage productsboiled-smoked, smoked-baked, smoked and dried meat delicacy productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМоніторинг ринку делікатесної м’ясної продукціїArticle