Дітріх, Ірина ВікторівнаРадькевич, Світлана Михайлівна2018-07-112018-07-112017Дітріх, І. В. Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванні / І. В. Дітріх, С. М. Радькевич // Zbiór artykułów naukowych z Konferencji Miedzynarodowej Naukowo- Praktycznej (on-line) zorganizowanej dla pracowników naukowych uczelni, jednostek naukowo-badawczych oraz badawczych z państw obszaru byłego Związku Radzieckiego oraz byłej Jugosławii, 30.11.2017. - Warszawa, 2017. – Str. 93-96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27968Розроблена рецептура смузі «Асаї» з додаванням порошку ягід асаї в якості функціонального інгредієнта. The formulation of smoothies "Asai" with the addition of acai berries powder as a functional ingredient.оздоровче харчуваннябіологічна цінністьпорошок ягід асаїсмузіhealth foodbiological valuepowder of acai berriessmoothiesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванніThesis