Однопродуктова виробничо-транспортна задача поточного перспективного планування - Почтар, Владислава Володимирівна; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2024)
Побудовано математичну модель транспортної задачі оптимізації перевезення з урахуванням необхідності на перспективу розширювати наявні потужності за рахунок введення в дію нових об’єктів або реконструкції існуючих

Annotation. A mathematical model of the transport problem of transportation optimization has been built, taking into account the need to expand the available capacities in the future due to the introduction of new facilities or the reconstruction of existing ones
Keywords: математична модель; транспортна задача; оптимізація перевезення; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; mathematical model; transportation problem; transportation optimization