Методичні підходи щодо оцінювання параметрів товарної номенклатури та асортименту продукції - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Фещенко, І. М. (My University, 2011)
Розглянуто проблеми формування раціонального складу та структури асортименту продукції; запропоновано систему показників оцінювання стану та динамічності змін у асортименті та номенклатурі продукції, що виробляється підприємством.

The problems of rational composition and structure of product range; the system performance and evaluation of dynamic changes in assortment and product range has been recommended
Keywords: формування оптимального асортименту продукції; optimal range of products; товарна номенклатура; товарний асортимент; глибина; широта; насиченість; гармонійність асортименту; товарна політика; commodity classification; product portfolio; depth; breadth; richness; harmony range; product policy; кафедра маркетингу