Доценко, Віктор ФедоровичІщенко, Тетяна ІванівнаСисоєв, Іван АверьяновичГригоров, Юрій ГригоровичПоворознюк, Владислав ВолодимировичСемесько, Таїсія Мефодіївна2013-12-242013-12-241993"Космол" - джерело збагачування хліба біологічно активними речовинами / В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, І. А. Сисоєв та ін. // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : Міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1993 р. – К. : КТІХП, 1993. – С. 350-351.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12467Наведено переваги використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності у порівнянні з сухим молоком. The advantages of the use of dry milk product "Сosmol" in the production of bakery products increased food and biological value compared with powdered milk.uk-UK«Космол»"Cosmol"хлібобулочні виробиbakery productsхарчова та біологічна цінністьfood and biological valueкафедра готельно-ресторанної справи"Космол" - джерело збагачування хліба біологічно активними речовинамиThesis