"Космол" - джерело збагачування хліба біологічно активними речовинами - Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Сисоєв, Іван Аверьянович; Григоров, Юрій Григорович; Поворознюк, Владислав Володимирович; Семесько, Таїсія Мефодіївна (My University, 1993)
Наведено переваги використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності у порівнянні з сухим молоком. The advantages of the use of dry milk product "Сosmol" in the production of bakery products increased food and biological value compared with powdered milk.
Keywords: Космол; Cosmol; хлібобулочні вироби; bakery products; харчова та біологічна цінність; food and biological value; кафедра готельно-ресторанної справи