Проблеми харчової промисловості України в процесі подолання кризових явищ - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2009)
Скорочення обсягів виробництва призведе до скорочення зайнятості. За попередніми оцінками цей процес може досягнути в перші роки після вступу 36% по окремим підгалузям. The decline in production will lead to a reduction in employment. According to preliminary estimates, this process can achieve in the early years of the 36% in certain sub-sectors
Keywords: харчова промисловість; експортний потенціал; конкуренція; галузеве управління; food processing; export potential; competition; branch management; кафедра економіки праці та менеджменту