Березянко, Тамара Володимирівна2013-10-082013-10-082009Березянко, Т. В. Проблеми харчової промисловості України в процесі подолання кризових явищ / Т. В. Березянко // Матеріали ХП Міжнародної науково-практичної конференції НУХТ, 19-20.03.2009 – К. : НУХТ, 2009. – С. 67 - 69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10189Скорочення обсягів виробництва призведе до скорочення зайнятості. За попередніми оцінками цей процес може досягнути в перші роки після вступу 36% по окремим підгалузям. The decline in production will lead to a reduction in employment. According to preliminary estimates, this process can achieve in the early years of the 36% in certain sub-sectorsхарчова промисловістьекспортний потенціалконкуренціягалузеве управлінняfood processingexport potentialcompetitionbranch managementкафедра економіки праці та менеджментуПроблеми харчової промисловості України в процесі подолання кризових явищThesis