Технологічні аспекти приготування закваски спонтанного бродіння на основі вівсяного борошна - Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна (My University, 2022)
За умови дотримання розробленої схеми ведення можна отримати закваску на основі вівсяного борошна з показниками якості, близькими до традиційних житніх та пшеничних заквасок, що сприятиме забезпеченню «мікробіологічної чистоти», покращенню харчової цінності виробів, прискоренню технологічного процесу.If you follow the developed management scheme, you can get sourdough on based on oat flour with quality indicators close to traditional rye flour and wheat leavens, which will contribute to ensuring "microbiological purity", improving the nutritional value of products, speeding up the technological process.
Keywords: закваска спонтанного бродіння; вівсяне борошно; leaven of spontaneous fermentation; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; oatmeal