Мурзін, Андрій Вадимович2014-11-202014-11-202014Мурзін, А. В. Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Мурзін Андрій Вадимович ; НУХТ. - К., 2014. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18554Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення (функціонального, дієтичного та дієтично-функціонального). Визначено технологічні та фізіологічні властивості нових видів оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле спеціального призначення. The considered thesis gives prominence to the scientific substantiation and development of decorative soufflé type semi-finished products for cakes and pastries of special purpose (functional, dietary and dietary-functional). Thus it specifies technological and phisiological properties of new kinds of decorative soufflé type semi-finished products of special purpose.uk-UKсуфлефруктозалактулозамальтитолsouffléfructoselactulosemaltitolкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначенняOther