Фольклор як джерело жанрів, ідей та образів у творчості українського поета-шістдесятника Миколи Вінграновського - Векуа, Оксана Віталіївна (My University, 2015)
У статті йдеться про синтез традиційної та індивідуальної творчості поета-шістдесятника Миколи Вінграновського. The author deals with the synthesis of traditional and individual creativity of the poet of the sixties Nicholas vinogradovskogo.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; традиція; творчість; синтез; синергетика; свідомість; поетика; poetics; tradition; creativity; synthesis; synergy; consciousness