Дослідження технологічних режимів стічних вод молокозаводів - Тищенко, Є. Л.; Сахно, В. І. (My University, 2004)
Охарактеризовані основні показники забрудненості стічних вод молокозаводів. Запропоновано технологію очищення, яка включає метанове зброджування і аеробне доочищення.
Keywords: стічні води молокозаводів; dairy wastewater; біологічне очищення; метантенк; аеротенк; biological treatment; digesters; aerotank; кафедра екології та екоменеджменту