Важливість окисно-відновного потенціалу у технології напоїв - Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія Михайлівна (My University, 2018)
Застосування композиції модифікованого шунгіту та мінералів у водоготуванні знижує ОВП до значень близьких в людському організмі, тому вказанийпоказник є одним з пріоритетних для визначання у виробництві напоїв. Application of modified shungite and mineral composition in water treatment reduces the ORP to values close to those in the human body, so specified the indicator is one of the priorities for determining beverage production.
Keywords: окисно-відновний потенціал; redox potential; напої; beverages; вода підготовлена; prepared water; мінерали; minerals; шунгіт; shungitе; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства