Олійник, Світлана ІванівнаТарасюк, Леся АнатоліївнаСамченко, Ірина ОлександрівнаАнтонюк, Анастасія Михайлівна2021-06-252021-06-252018Важливість окисно-відновного потенціалу у технології напоїв / C. І. Олійник, Л. А. Тарасюк, І. О. Самченко, А. М. Антонюк // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14–15 листопада 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – C. 144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34656Застосування композиції модифікованого шунгіту та мінералів у водоготуванні знижує ОВП до значень близьких в людському організмі, тому вказанийпоказник є одним з пріоритетних для визначання у виробництві напоїв. Application of modified shungite and mineral composition in water treatment reduces the ORP to values close to those in the human body, so specified the indicator is one of the priorities for determining beverage production.otherокисно-відновний потенціалredox potentialнапоїbeveragesвода підготовленаprepared waterмінералиmineralsшунгітshungitекафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВажливість окисно-відновного потенціалу у технології напоївThesis