Визначення доцільності та ризикованості інтеграційних процесів на різних стадіях розвитку організації - Скопенко, Наталія Степанівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна (My University, 2010)
Розглянуто доцільність та ефективність інтеграційних процесів на різних стадіях розвитку організації. Визначено загальні та специфічні ризики, що супроводжують процеси злиття та поглинання. Expediency and efficiency of integration processes is considered on the different stages of development of organization. General and specific risks which accompany the processes of confluence and absorption are certain.
Keywords: інтеграція; об’єднання; інтегрована структура; integration; association; integrated structure; кафедра економіки праці та менеджменту