Карєвіна, Вікторія Вячеславівна2014-08-272014-08-272014Карєвіна, В. Використання лакази для процесів делігніфікації рослинної сировини / Вікторія Карєвіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 606-607.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16451Використання ферментних препаратів на основі лакази для процесі делігніфікації рослинної сировини є найбільш доцільним з екологічної точки зору. Using enzymes from lakazy delihnifikatsiyi to process plant material is most appropriate from an environmental point of view.uk-UKпроцеси делігніфікаціїлаказарослинна сировинаprocesses delihnifikatsiyilakazaherbsВикористання лакази для процесів делігніфікації рослинної сировиниOther