Дослідження впливу кукурудзяного та тапіокового крохмалю на органолептичні показники низькобілкового печива - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна (My University, 2020)
Наведено результати визначення органолептичних показників низькобілкового печива. Встановлено, що найкращі показники у печиві виготовленому на суміші кукурудзяного та тапіокового крохмалю. The results of determining the organoleptic characteristics of low-protein cookies are presented. It was found that the best performance in cookies made from a mixture of corn and tapioca starch
Keywords: кукурудзяний крохмаль; тапіоковий крохмаль; фенілаланін; печиво; органолептичні показники; cornstarch; tapioca starch; phenylalanine; cookies; organoleptic indicators; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів