Тіщенко, О. Ф.Володіна, Анфіса ГригорівнаЧекман, Іван СергійовичГолота, Людмила ГригорівнаДоценко, Віктор ФедоровичІщенко, Тетяна ІванівнаСмішко, І. О.Абрамова, Л. Я.Горбань, С. О.Качуровська, Н. П.2013-12-242013-12-241993Карбюлоза: отримання, властивості, застосування / О. Ф. Тіщенко, А. Г. Володіна, І. С. Чекман та ін. // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : Міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1993 р. – К. : КТІХП, 1993. – С. 323.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12471Наведено результати досліджень використання карбюлози при виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення та в якості поліпшувача при переробці борошна зі зниженим вмістом низької за якістю клейковини. The results of studies on the use karbyulozy in bakery products therapeutic and prophylactic purposes and as a flour improver in processing low-quality low-gluten.uk-UKкарбюлозаkarbyulozaборошномукаflourякістьqualityполіпшувач хлібаbread improverкафедра готельно-ресторанної справиКарбюлоза: отримання, властивості, застосуванняThesis