Пристрій для подрібнення матеріалів (Патент на корисну модель № 62349) - Волчко, Анатолій Іванович; Юхно, Михайло Іванович; Пермякова, Юлія Володимирівна (My University, 2011)
Пристрій для подрібнення матеріалів,що містить корпус,ротор з ножами, калібрувальну решітку з регульованими отворами,завантажувальний та та вивантажувальний бункери,при цьому робочі поверхні рухомих ножів виконано спіральними,встановленими попарно шевронно під кутом ,до осі обертання ротора. A device for grinding materials comprises a housing, a rotor with blades, a calibration grid with adjusting holes, loading and unloading hoppers. The working surfaces of movable blades are spiral and are mounted in pairs chevron-wise at an angle to the axis of rotation of the rotor.
Keywords: подрібнення матеріалів; рухомі ножі; ротор з ножами; movingblades; grinding materials; rotorknives; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки