Львівський ренесанс - Лисенко, Тетяна Миколаївна; Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2014)
В історії українського мистецтва, львівський ренесанс - це найважливіша капітоля українського мистецтва кінця XVI і початку XVII століття, а пам’ятки архітектури на львівському Ринку і прилеглих вулицях - це найбільша окраса і цілий сенс ренесансового мистецтва на Україні. In the history of Ukrainian art, renaissance Lviv - is the most important Ukrainian Art Capitol late XVI and early XVII century and architectural monuments in Lviv Market and surrounding streets - the highest glory and a sense of Renaissance art in Ukraine.
Keywords: Львівський ренесанс; пам’ятки архітектури; мистецтво; Lviv renaissance; architectural monuments; art; кафедра гуманітарних дисциплін