Клименко, Лариса Степанівна2013-01-242013-01-242010Клименко, Л. С. Питання якості та безпеки використання цукрозамінників у харчовій промисловості / Л. С. Клименко // Питання якості та безпеки використання цукрозамінників у харчовій промисловості : Міжнар.науково-практ конф., 27-28 вересня 2010. : тези доповідей. - 2010. - Ч. ІІ. – C. 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5576Розглянуто тенденції збільшення використання в Україні замінників цукру, особливо синтетичної групи, що є прихованою загрозою для цукрової галузі і для споживачів. Висвітлено шкідливий вплив на здоров`я людини синтетичних цукрозамінників, що відносяться до самих небезпечних харчових добавок.Considered trends in Ukraine of increasing the use of sugar substitutes, especially synthetic groups that is a hidden threat to the sugar industry and for consumers. Revealed adverse effects on human health of synthetic sweeteners, relating to the most dangerous food additives.otherякістьбезпеказамінники цукруцукорхарчові добавкицукрова галузьздоров`я людиниqualitysafetysugar substitutessugarfood additivessugar industryhuman healthПитання якості та безпеки використання цукрозамінників у харчовій промисловостіArticle