Сімахіна, Галина ОлександрівнаФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2015-06-262015-06-262012Сімахіна, Г. О. Використання сублімаційного висушування та дезінтеграційного подрібнення для отримання біодобавок зі збагаченого мікроелементами зерна / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2012. – С. 148-149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21434Аналіз стану проблеми перероблення сільськогосподарської сировини з метою визначення перспективних напрямів розвитку технологій отримання високоякісних харчових продуктів показує, що необхідно переходити до створення та впровадження принципово нових технологій. The analysis of problems of processing of agricultural raw materials with the aim of identifying promising directions of development of technologies for producing high quality food products shows that it is necessary to move to the creation and implementation of innovative technologies.мікроелементисублімаційне висушуваннядезінтеграційне подрібненнязернобіодобавкиmineralssublimazione dryingdesintegracion grindinggrainsupplementsкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання сублімаційного висушування та дезінтеграційного подрібнення для отримання біодобавок зі збагаченого мікроелементами зерна