Використання сублімаційного висушування та дезінтеграційного подрібнення для отримання біодобавок зі збагаченого мікроелементами зерна - Сімахіна, Галина Олександрівна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна (My University, 2012)
Аналіз стану проблеми перероблення сільськогосподарської сировини з метою визначення перспективних напрямів розвитку технологій отримання високоякісних харчових продуктів показує, що необхідно переходити до створення та впровадження принципово нових технологій. The analysis of problems of processing of agricultural raw materials with the aim of identifying promising directions of development of technologies for producing high quality food products shows that it is necessary to move to the creation and implementation of innovative technologies.
Keywords: мікроелементи; сублімаційне висушування; дезінтеграційне подрібнення; зерно; біодобавки; minerals; sublimazione drying; desintegracion grinding; grain; supplements; кафедра технології оздоровчих продуктів