Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід - Пластун, Яна Валеріївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2017)
Розглянуто технологію отримання томатних соусів із додаванням пюре із дикорослих ягід Розроблена технологія забезпечує одержання високоякісного продукту, в якому в концентрованому вигляді збережено всі інгредієнти вихідної сировини. The technology of obtaining tomato sauces with the addition of purée from wild berries is considered. The developed technology ensures the production of a high-quality product, which preserves all the ingredients of the raw material in a concentrated form.
Keywords: томати; дикорослі ягоди; пюре; фенольні речовини; вітаміни; tomatoes; wild berries; puree; phenolic substances; vitamins; кафедра технології консервування