Пластун, Яна ВалеріївнаБендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаБессараб, Олександр Семенович2017-11-272017-11-272017Пластун, Я. В. Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід / Я. В. Пластун, О. В. Бендерська, О. С. Бессараб // Актуальні задачі сучасних технологій : збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – С. 142–143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26195Розглянуто технологію отримання томатних соусів із додаванням пюре із дикорослих ягід Розроблена технологія забезпечує одержання високоякісного продукту, в якому в концентрованому вигляді збережено всі інгредієнти вихідної сировини. The technology of obtaining tomato sauces with the addition of purée from wild berries is considered. The developed technology ensures the production of a high-quality product, which preserves all the ingredients of the raw material in a concentrated form.uk-UKтоматидикорослі ягодипюрефенольні речовинивітаміниtomatoeswild berriespureephenolic substancesvitaminsкафедра технології консервуванняРозширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягідThesis