Модернізація розпилювального сушильного комплексу для крові - Іванов, Іван Олексійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Шевченко, Андрій Олександрович (My University, 2025)
Завдяки модернізації розпилювального сушильного комплексу для крові, а саме модернізації конструкції розпилювального диску збільшується ефективність роботи розпилювальної сушарки. Робота модернізованого розпилювального сушильного комплексу для крові дозволить підприємству зекономити на паливо-мастильних матеріалах, зменшити площу, яку займає сушарка, та полегшити обслуговування сушарки, тим самим підвищивши прибуток.

Due to the modernization of the spray drying complex for the blood, namely the modernization of the design of the spray disk increases the efficiency of the spray dryer. The work of a modernized spray drying complex for blood will allow the enterprise to save on fuel and lubricants, reduce the area occupied.
Keywords: розпилювальний сушильний комплекс; кров; розпилювальний диск; spray drying complex; blood; spraying disk; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв