Біфштекс «Студентський» (Патент України на корисну модель № 55077) - Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Бондарук, Наталія Ростиславівна; Полешко, Юлія Сергіївна (My University, 2010)
Розроблено біфштекс, який містить яловичину (котлетне м'ясо), сало, перець чорний мелений, молоко або воду, сіль та інші компоненти, який відрізняється тим, що додатково містить гречане борошно в кількості 6-10%. Designed beefsteak that contains beef (meat cutlet), bacon, black pepper, milk or water, salt and other components, wherein further comprising buckwheat flour in an amount 6-10%.
Keywords: біфштекс; м’ясна сировина; спеції; гречане борошно; beef steaks; raw meat; spices; buckwheat flour; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів