Організація охорони праці на ПАТ «Новоград-Волинський хлібзавод» - Козаченко, Юлія Дмитрівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2021)
Встановлено, що управління охороною праці на ПАТ «Новоград-Волинський хлібзавод» відповідає вимогам законодавства з охорони праці України з використанням досвіду провідних міжнародних практик і стандартів у галузі безпеки та гігієни праці. It is established that the management of labor protection at PJSC "Novograd-Volyn bakery" meets the requirements of labor protection legislation of Ukraine using the experience of leading international practices and standards in the field of occupational safety and health.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; охорона праці; умови праці; управління; оccupational нealth; working conditions; management