Стан і перспективи розвитку целюлозно-паперової галузі в Україні - Реверчук, Ірина Анатоліївна; Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2016)
Целюлозно-паперова промисловість - одна з перспективних галузей виробництва, що спрямована на забезпечення стабільного розвитку економіки України. Саме тому, великого значення набувають питання щодо ефективного функціонування виробництв целюлозно-паперової промисловості. Paper industry - one of the most promising industries, aimed at ensuring sustainable economic development of Ukraine. Therefore, great importance attaches to the issue of the effective functioning of production of pulp and paper industry.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; целюлозно-паперова галузь; картонно-паперова продукція; стан і перспективи розвитку; pulp and paper industry; cardboard and paper products; state and development prospects