Сценарний підхід до керування матеріальними потоками технологічного комплексу цукрового заводу - Сич, Марина Анатоліївна; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2017)
Сценарний підхід дає можливість здійснити багатоваріантний ситуаційний аналіз системи, що моделюється. Сценарій використовують, як спосіб реалізації визначеної мети з врахуванням дії середовища, в якому перебуває система. The scenario approach provides an opportunity to implement a multivariate situational analysis of a simulated system. The script is used as a way to implement a specific goal, taking into account the environment in which the system is located.
Keywords: цукровий завод; сценарій; sugar plant; script; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка