Морозиво зі зниженою енергетичною цінністю - Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Тєлєгін, Кирил (My University, 2014)
Дієтотерапія є основою лікувально-профілактичного харчування. Людям з порушеним обміном речовин рекомендовано харчовий раціон зі зниженою енергетичною цінністю, в основному за рахунок обмеження простих вуглеводів та жирів. З дієтичного раціону, який містить усі незамінні для організму компоненти, виключається чи обмежується цукор та цукровмісні продукти. Замість цукру застосовують замінники
Keywords: морозиво; стевія; дієтотерапія; ice; stevia; diet therapy; кафедра технології оздоровчих продуктів