Холод, Артем МихайловичПасічний, Василь Миколайович2024-11-132024-11-132022Холод, А. М. Використання смако-ароматичних наповнювачів у розробленні рецептур м’ясних хлібів / А. М. Холод, В. М Пасічний // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 78–79https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45740Проведений аналіз літератури дозволив зробити висновок про актуальність і доцільність використання продуктів переробки молока (сир сичужного) та кетчупа і гірчиці, як додаткове джерело білків у виробництві м'ясопродуктів.The analysis of the literature made it possible to draw a conclusion about the relevance and expediency of using milk processing products (rennet cheese) and ketchup and mustard as an additional source of proteins in the production of meat products.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясні хлібисмако-ароматичні добавкиmeat loavesflavoring additivesВикористання смако-ароматичних наповнювачів у розробленні рецептур м’ясних хлібівOtherhttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590