Формування та вдосконалення механізму інформаційно – консультаційної діяльності в інфраструктурі аграрного бізнесу - Мосіюк, Ігор Пилипович; Кудінова, Ірина Петрівна (My University, 2011)
Розглянуто суть і складові механізму інформаційно – консультаційної діяльності. Наведена модель технології здійснення бізнесового консалтингового процесу.

Essense and constituents of mechanism of informatively – consultative activity are considered. The brought model over of technology of realization of business consulting process.
Keywords: консультант; інформаційно – консультаційна діяльність; механізм; аграрний бізнес; consultant; mechanism; infor-matively – consul-tative activity; agrarian business; кафедра економічної теорії