Сепаратиські рухи як негативний чинник розвитку туристичної сфери регіонів України - Сологуб, Юрій Іванович; Безпала, Ольга Василівна (My University, 2014)
Проблеми, пов'язані з наявністю в окремих регіонах планети осередків сепаратизму, викликають глобальне посилення політичної та економічної напруженості. Це призводить не лише до розпаду багатонаціональних держав, але і породжує етнополітичні конфлікти, зростання терористичної загрози та екстремізму. Problems associated with the presence in some parts of the world centers separatism, cause global political and economic gain tension. This leads not only to the disintegration of multinational states, but generates ethno-political conflicts and growing terrorist threat extremism.
Keywords: екстремізм; туристичні сфери; сепаратиські рухи; extremism; tourist areas; separatyski movements; кафедра туристичного та готельного бізнесу