Васильченко, Тетяна ОлександрівнаБілик, Олена АнатоліївнаФаін, Альбіна Володимирівна2019-03-212019-03-212018Васильченко, Т. О. Вдосконалення технології булочних виробів у разі використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ +» / Т. О. Васильченко, О. А. Білик, А. В. Фаін // Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 7–8 червня 2018 р. – Мелітополь-Кирилівка: ТДАТУ, 2018. – С. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28897Розглянуто можливість використання концентрату сироваткового білкового сухого у виробництві комплексного хлібопекарського поліпшувача направленої дії. Встановлено, що застосування розробленого комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ+» у технології булочних виробів у кількості 1,5 % до маси борошна подовжує тривалість свіжості булочних виробів. The possibility of using whey protein dry concentrate in the production of complex baking improver of directional action is considered. It has been established that the use of the developed complex baking improver “Freshness of KSB +” in the technology of bakery products in the amount of 1.5% by weight of flour extends the duration of bakery products freshness.uk-UKконцентрат сироватковий білковий сухийwhey protein powder concentrateбулочні виробиbakery productsкомплексний хлібопекарський поліпшувачcomplex baking improverкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВдосконалення технології булочних виробів у разі використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ +»Thesis