Вдосконалення технології булочних виробів у разі використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ +» - Васильченко, Тетяна Олександрівна; Білик, Олена Анатоліївна; Фаін, Альбіна Володимирівна (My University, 2018)
Розглянуто можливість використання концентрату сироваткового білкового сухого у виробництві комплексного хлібопекарського поліпшувача направленої дії. Встановлено, що застосування розробленого комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ+» у технології булочних виробів у кількості 1,5 % до маси борошна подовжує тривалість свіжості булочних виробів. The possibility of using whey protein dry concentrate in the production of complex baking improver of directional action is considered. It has been established that the use of the developed complex baking improver “Freshness of KSB +” in the technology of bakery products in the amount of 1.5% by weight of flour extends the duration of bakery products freshness.
Keywords: концентрат сироватковий білковий сухий; whey protein powder concentrate; булочні вироби; bakery products; комплексний хлібопекарський поліпшувач; complex baking improver; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів