Бойко, М. О.Шидловська, Олена БроніславівнаІщенко, Тетяна Іванівна2013-08-052013-08-052012Бойко, М. О. Удосконалення технологічних властивостей глазурей в умовах закладу ресторанного господарства / М. О. Бойко, О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – К.: НУХТ, 2012. – С. 44-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9294У тезах аргументовано доцільність застосування емульгатора Палсгаард 4125 у кількості 0,2% до маси глазурі при виробництві шоколадних та кондитерських глазурей для якісного глазурування бісквітних напівфабрикатів. In the abstract arguments feasibility of emulsifier palsgaard 4125 in the amount of 0.2% by weight of the coating in the manufacture of chocolate and confectionery coatings for high-quality semi-finished biscuit enrobing.otherшоколадні та кондитерські глазуріchocolate and confectionery glazeпідприємства харчуванняcateringемульгаторemulsifierкафедра готельно-ресторанної справиУдосконалення технологічних властивостей глазурей в умовах закладу ресторанного господарстваThesis