Ткаченко, Сергій ВолодимировичОлішевський, Валентин ВікторовичВєрченко, Лідія МихайлівнаМаринін, Андрій ІвановичАрдинський, Олексій Валерійович2015-06-232015-06-232012Очищення дифузійного соку з використанням препарату наночастинок гідроксиду алюмінію / С. В. Ткаченко, В. В. Олішевський, Л. М. Вєрченко, А. І. Маринін, О. В. Ардинський // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2012. – С. 31-32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21314Нині важливим напрямком досліджень і розробок в науковому просторі, що націлені на вирішення комплексних науково-технічних і технологічних завдань є можливість застосування нанотехнологій. Currently an important area of research and development in research that aims to solve complex scientific-technical and technological problems is that the use of nanotechnology.цукрова промисловістьдифузійний сікгідроксид алюмініюнанотехнологіїsugar industrydiffusion juicealuminum hydroxidenanotechnologyкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняОчищення дифузійного соку з використанням препарату наночастинок гідроксиду алюмінію