Факторно - цільовий аналіз технологічного комплексу молокозаводу в умовах невизначеності - Власенко, Лідія Олександрівна; Кронг (Довженко), Євгенія Володимирівна (My University, 2015)
В результаті проведення факторно-цільового аналізу технологічного комплексу молокозаводу були виявлені цілі функціонування технологічного комплексу, та фактори що впливають на досягнення поставлених цілей. As a result of factorial analysis-based milk processing facility have been identified targets functioning technological complex, and factors affecting the achievement of goals.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; молокозавод; технологічний комплекс; факторно - цільовий аналіз; quotient - target analysis; processing facility