Спосіб зневоднення етанолу (Патент на корисну модель № 76224) - Корнієнко, Володимир Вікторович; Мельник, Людмила Миколаївна; Таран, Віталій Михайлович (My University, 2012)
Спосіб зневоднення етанолу, що передбачає адсорбцію води сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент використовують морденіт фракції 1,0…2,0 мм при температурі сорбції 80…82С . Ethanol dehydration process provides adsorbent water adsorption, which is characterized in that as a sorbent is used mordenite fraction 1.0 ... 2.0 mm at a temperature of 80 ... 82C.С sorptione.
Keywords: зневоднений спирт; адсорбція; модерніт; dehydrated alcohol; adsorption; modernit; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв