Шиян, Петро ЛеонідовичУкраїнець, Анатолій ІвановичМудрак, Тетяна ОмелянівнаКириленко, Роман Григорович2013-03-262013-03-262010Оптимізація технології спиртових бражок із кукурудзи / П. Л. Шиян, А. І. Українець, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко // Науково-технічні та інноваційні технології. - К. : НУХТ, 2010. - Вид. 3. – С. 78-79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7048В НУХТ розроблена технологія перероблення сирої та вологої кукурудзи, що дозволяє не тільки зменшити витрати на сировину за рахунок відсутності витрат на ЇЇ сушіння, транспортування, навантаження та розвантаження, зменшення механічних втрат зерна, а має технологічні переваги. The technology of processing raw and wet corn that can not only reduce the cost of raw materials due to lack of spending on its drying, transporting, loading and unloading, reducing mechanical losses of grain, and has technological advantages.otherзамісbatchсуслоmashзріла бражкаfermented washкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОптимізація технології спиртових бражок із кукурудзиArticle