Литовченко, Ігор МиколайовичШпак, Максим Сергійович2012-12-042012-12-042008Литовченко, І. М. Визначення раціональної конструкції тістомісильних машин шляхом комплексного моделювання робочих процесів / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Наукові праці НУХТ. – 2008. - № 25. - С. 86-87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4067Досліджено розподіл в'язкості тіста в місильних об'ємах тістомісильних машин періодичної дії. Визначено питому роботу замісу.Distributing of viscidity of test is investigational in the dough volumes of dough mixing machines of batch-type. Specific work of premix is certain.otherтістомісильні машинив'язкістьпитома роботапотужністьdough machinesviscosespecific workpowerкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВизначення раціональної конструкції тістомісильних машин шляхом комплексного моделювання робочих процесівArticle