Богомол, Анна ВіталіївнаКузьмін, Олег Володимирович2018-07-122018-07-122018Богомол, А. Застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв / А. Богомол, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.3. – С. 426.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27991В роботі оцінено перспективність застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв. In the paper, the perspectives of the use of infusions of vegetable raw materials in the techniques of preparation of sauces to meat dishes.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїнастійрослинна сировинасоусм’ясна страванастойрастительное сырьемясное блюдоinfusionvegetable raw materialssaucemeat dishЗастосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних стравThesis