Удосконалення технології плодово-ягідних напоїв з використанням місцевих ресурсів - Форманюк, Тетяна; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2008)
Україна має великі ресурси плодово-ягідної сировини, але на ринку асортимент якісних плодово-ягідних напоїв майже відсутній. Тому на даному етапі розвитку виноробства удосконалення існуючих технологій і розширення асортименту плодово-ягідних напоїв, які враховують сортові особливості сировини є актуальним і перспективним напрямком. Ukraine has large resources of raw fruits and berries, but the market range of quality fruit drinks almost absent. Therefore, at this stage of the winemaking improving existing technologies and expand the range of fruit drinks, taking into account the varietal characteristics of raw materials is important and promising direction.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; сировина; стабілізатори; напої; raw materials; stabilizers; drinks