Обгрунтування та розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення - Новохат, Дарина Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2020)
Метою даної роботи є обґрунтування вибору сировини та розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення. The purpose of this work is to substantiate the choice of raw materials and to develop a recipe for granola for health purposes.
Keywords: гранола; харчова цінність; оздоровчі продукти; granola; nutritional value; healthy products; кафедра технології оздоровчих продуктів