Новохат, Дарина СергіївнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2020-04-282020-04-282020Новохат, Д. Обгрунтування та розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення / Д. Новохат, А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31022Метою даної роботи є обґрунтування вибору сировини та розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення. The purpose of this work is to substantiate the choice of raw materials and to develop a recipe for granola for health purposes.otherгранолахарчова цінністьоздоровчі продуктиgranolanutritional valuehealthy productsкафедра технології оздоровчих продуктівОбгрунтування та розроблення рецептури граноли оздоровчого призначенняThesis