Niemirich, OleksandraMelnyk, OksanaPetrusha, OksanaHavrysh, AndreyKoval, Olga V.2018-05-302018-05-302017Technological properties of the powder made from jerusalem artichoke obtained by the method of drying with mixed heat supply / A. Niemirich, O. Melnyk, O. Petrusha, A. Havrysh, O. Koval // «EUREKA: Life Sciences» - 2017. - Number 2. – С. 42-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27541Present work addresses technological properties of powder made from Jerusalem artichoke, formed by the method of drying with mixed supply of heat, compared to traditional convection. В статті розглядаються технологічні властивості порошку, виготовленого з топінамбуру, виготовленогометодом сушіння з змішаним подаванням тепла в порівнянні з традиційною конвекцією.enjerusalem artichokeMHS-dryingconvection dryingtechnological propertiesпорошок топінамбуруконвекційна сушкатехнологічні властивостіпорошок топинамбураMHS-сушкаконвекционная сушкатехнологические свойствакафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра експертизи харчових продуктівTechnological properties of the powder made from jerusalem artichoke obtained by the method of drying with mixed heat supplyArticle