Technological properties of the powder made from jerusalem artichoke obtained by the method of drying with mixed heat supply - Niemirich, Oleksandra; Melnyk, Oksana; Petrusha, Oksana; Havrysh, Andrey; Koval, Olga V. (My University, 2017)
Present work addresses technological properties of powder made from Jerusalem artichoke, formed by the method of drying with mixed supply of heat, compared to traditional convection. В статті розглядаються технологічні властивості порошку, виготовленого з топінамбуру, виготовленогометодом сушіння з змішаним подаванням тепла в порівнянні з традиційною конвекцією.
Keywords: jerusalem artichoke; MHS-drying; convection drying; technological properties; порошок топінамбуру; конвекційна сушка; технологічні властивості; порошок топинамбура; MHS-сушка; конвекционная сушка; технологические свойства; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра експертизи харчових продуктів