Юрчак, Віра Гаврилівна2014-03-052014-03-052013Юрчак, В. Г. Методи ідентифікації макаронних виробів / В. Г. Юрчак // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція. – К.: НУХТ, 2013 – С. 77–78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12923В роботі викладена суть методів визначення в макаронних виробах домішок борошна з м’якої пшениці, наявності яєчних продуктів, наявності барвників та домішок соєвого і кукурудзяного борошна. Огрунтована необхідність розроблення та впровадження державних нормативних документів на методи ідентифікації макаронних виробів. At this work has been shown the essence of the methods for determination impurities of flour from common wheat, the presence of egg products and colorants, impurities soy and corn flour at the macaroni products. The necessity of the development and implementation of government regulations on the methods of identification of macaroni products has been grounded.uk-UKметоди визначенняборошно з м’якої пшеницібарвникияєчні продуктисорт макаронних виробівmethod for determinationflour from common wheatcolorantsegg productstype of macaroni productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМетоди ідентифікації макаронних виробівThesis