Методи ідентифікації макаронних виробів - Юрчак, Віра Гаврилівна (My University, 2013)
В роботі викладена суть методів визначення в макаронних виробах домішок борошна з м’якої пшениці, наявності яєчних продуктів, наявності барвників та домішок соєвого і кукурудзяного борошна. Огрунтована необхідність розроблення та впровадження державних нормативних документів на методи ідентифікації макаронних виробів. At this work has been shown the essence of the methods for determination impurities of flour from common wheat, the presence of egg products and colorants, impurities soy and corn flour at the macaroni products. The necessity of the development and implementation of government regulations on the methods of identification of macaroni products has been grounded.
Keywords: методи визначення; борошно з м’якої пшениці; барвник; яєчні продукти; сорт макаронних виробів; method for determination; flour from common wheat; dyer; egg products; type of macaroni products; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів