Хлобистова, Ольга АндріївнаВовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна2013-09-302013-09-302001Хлобистова, О. А. Створення бази знань з методів конторолю якості харчових продуктів / О. А. Хлобистова, Н. І. Обізюк // Харчова промисловість. - Київ : УДУХТ, 2001. – № 1 (46). - С. 64-65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10010Описано створювану на кафедрі інформатики УДУХТ інформаційно-довідкову систему «Якість», яка містить докладну інформацію про чинні в Україні стандарти якості, про методики організації суцільного контролю продукції, сертифікацію продукції і систем якості, а також про вибір плану випробувань для контролю якості й програми для оброблення результатів випробувань. Described are created in the department of computer science UGUPT information-reference system "Quality", which contains detailed information about the current quality standards in Ukraine, about the methods of the organization complete control products, product certification and quality systems, as well as about the choice of test plans for quality control and program processing the test results.otherінформаційно-довідкова системавибір плану випробуваньякістьстандартизаціясертифікація продукції і систем якостіproduct certification and quality systemschoice of test planqualitystandardizationinformation systemкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиСтворення бази знань з методів конторолю якості харчових продуктівArticle