Національний університет харчових технологій2020-02-292020-02-292019Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 3 ч. : матеріали 85 ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. — Київ : НУХТ, 2019.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30928Видання містить матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій науці та промисловості.діяльність підприємствхарчова промисловістьенерго- та ресурсоощадні технологіїхарчові продуктифізико-хімічні методинетрадиційна сировинатехнологічне обладнанняенергозберігаюче обладнанняenterprise activityfood industryfood productsenergy and resource-saving technologiesnon-traditional raw materialsphysical and chemical methodstechnological equipmentenergy saving equipmentНаукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ століттіBook