Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті - Національний університет харчових технологій (My University, 2019)
Видання містить матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій науці та промисловості.
Keywords: діяльність підприємств; харчова промисловість; енерго- та ресурсоощадні технології; харчові продукти; фізико-хімічні методи; нетрадиційна сировина; технологічне обладнання; енергозберігаюче обладнання; enterprise activity; food industry; food products; energy and resource-saving technologies; non-traditional raw materials; physical and chemical methods; technological equipment; energy saving equipment