Тарасенко, Андрій ВікторовичАрсенюк, Ірина СергіївнаКоцюба, Валентина Федорівна2016-05-302016-05-302004Тарасенко, А. В. Дослідження процесів накопичення біомаси дріжджів підживленням солодом сої / А. В. Тарасенко, І. С. Арсенюк, В. Ф. Коцюба та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – Київ : НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23465При культивуванні дріжджів у виробництві спирту із крохмалевмісної сировини, сусло для дріжджів готують з додаванням ферментних препаратів та азотного (карбамід) і фосфорного (ортофосфорна кислота) живлень. Для підживлення використовують також кукурудзяний екстракт і солодове молоко, які містять значну кількість амінного азоту і мінеральних речовин.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакрохмалевмісна сировинаспиртдріжджіферментні препаратикрахмалосодержащие сырьедрожжиферментные препаратыraw starchalcoholyeastenzymesДослідження процесів накопичення біомаси дріжджів підживленням солодом соїThesis