Шульга, Анна ВікторівнаБобель (Зінченко), Інна Миколаївна2024-08-142024-08-142020Шульга, А. Органічні томатні снеки — інноваційний продукт на ринку харчових продуктів / А. Шульга, І. Зінченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч.1. – С. 126https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44341За результатами дослідження встановлено, що використання овочевої та зернової сировини доцільне при виробництві органічної снекової продукції. В розроблених овочевих снеках в якості основної сировини використовуються томатне пюре, насіння соняшника та насіння кунжуту. Використання запропонованої органічної сировини дозволяє отримати низькокалорійний продукт з високою харчовою цінністю.The research has shown that the use of vegetable and grain raw materials is reasonable in the production of organic snack products. The developed vegetable snacks are based on tomato puree, sunflower seeds and sesame seeds as the main raw materials. The use of the proposed organic raw materials allows to obtain a low-calorie product with high nutritional value.ukорганічні продуктитоматні снекинасіння соняшниканасіння кунжутуorganic productstomato snackssunflower seedssesame seedsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОрганічні томатні снеки — інноваційний продукт на ринку харчових продуктівThesishttps://orcid.org/0000-0002-6334-4789