Компонентно-орієнтоване навчання граматики слов’янських мов (на прикладі польської) - Костіков, Микола Павлович (My University, 2013)
Для створення ефективних електронних засобів навчання (ЕЗН) необхідно реалізувати в них механізм зворотного зв’язку та враховувати специфіку предметної області, тобто дисципліни, що викладається. To create effective e-learning (EZN) they need to implement a feedback mechanism and be specific domain, that discipline is taught.
Keywords: граматика; експертні системи; база знань; e-learning; expert systems; CALL; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки