Ковбаса, Володимир МиколайовичДорохович, Вікторія ВіталіївнаКостенко (Яременко), Оксана Михайлівна2013-04-042013-04-042009Патент на винахід 87199 Україна, МПК А 21 D 10/00. Печиво з низьким глікемічним індексом / Ковбаса, В. М., Дорохович, В. В., Яременко, О. М. ; заявник та патентовласник НУХТ. – а 200710429 ; заявл. 20.09.07 ; опубл. 25.06.09, Бюл. № 12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7268В основі корисної моделі закладено розроблення співвідношення рецептурних інгредієнтів печива здобного з використанням цукрозамінника лактитолу та пластівців пшеничних зародків. Рецептурна композиція дозволить споживати печиво всім групам населення, а також хворим на цукровий діабет. At the core of the development of a useful model laid ratio ingredients are pastry biscuit with sweetener lactitol and wheat germ flakes. Formulated composition will consume pastry for all population groups and diabetes.uk-UKглікемічний індекспечивопластівці пшеничних зародківлактитолцукровий діабетsugar diabetesglycemic indexpastrycereal wheat germlactitolкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПечиво з низьким глікемічним індексом (Патент на винахід № 87199)Other