Мартич, Віталій ВолодимировичПоліщук, Галина Євгеніївна2016-10-252016-10-252016Патент №111637 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива молочно-пшеничного з ксилітом / Поліщук Г. Є., Мартич В. В. – а 2014 05649; заявл. 26.05.2014; опубл. 25.05.2016, Бюл. № 10, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24463Склад морозива молочно-пшеничного з ксилітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, ксиліт. The composition of ice cream milk-white with xylitol containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, xylitol.uk-UKморозивомолочно-пшеничнексилітice creamdairy and wheatxylitolкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива молочно-пшеничного з ксилітом (Патент на винахід № 111637)Other